Contact Display Filtering - Repeated Account

Moderators: dwp, devin

Post Reply
TerraNational
Posts: 6
Joined: Thu Apr 09, 2015 12:53 am

Contact Display Filtering - Repeated Account

Post by TerraNational » Sun Apr 12, 2015 10:32 pm

In Settings > Global Settings > Contact Display Filtering my account is listed twice. It only needs to be listed once. Any changes I make on one of the accounts shows up in the other as well. There is no reason on the user side to have the account listed twice.

devin
Posts: 1068
Joined: Fri Oct 11, 2013 10:16 am

Re: Contact Display Filtering - Repeated Account

Post by devin » Mon Apr 13, 2015 12:59 am

Hello
Thank you for your feedback, I have to fix it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest