Multi selection count header

Moderators: dwp, devin

Post Reply
Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Multi selection count header

Post by Albator V » Thu Jan 31, 2013 10:01 am

There is a refresh problem in the header when i select contact.
When i select a contact, count header appear in top of list, but not count. Count is refresh when 2nd contact is selected or if iscroll list or touch screen.
And when i exit multi selection mode, count header is still there, until i scroll list or touch screen
Attachments
Image du presse-papiers (1).png
Image du presse-papiers (1).png (73.64 KiB) Viewed 1236 times
Image du presse-papiers.png
Image du presse-papiers.png (75.69 KiB) Viewed 1236 times
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Thu Jan 31, 2013 11:57 am

Surprisingly, in the old version of the same problem on my phone.But did not find this problem in the new version.You are using 2.4.0.2 it?

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Thu Jan 31, 2013 12:08 pm

yes
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Thu Jan 31, 2013 2:44 pm

Try other theme can work it?

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Thu Jan 31, 2013 2:49 pm

No, same thing with all 4 theme
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Mon Feb 04, 2013 2:15 am

Seems to be related to the system.
I will check it!

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Thu May 23, 2013 10:54 am

No news about about this persistent bug ?
 
Improvement:
When we enable multi-select mode, actions bar and checkbox appear first.
If I enable checkbox, counter bar appear in top of list, so list slice down.
So if you are speed, first tap check good contact but second tap check the wrong one.
Try to select the first 2 contacts of the list.
 
Why not display counter when we enable multi-select with string like "Select contact" or "No contact selected".
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Fri May 24, 2013 1:57 am

Hello Albator V
About is not displayed when you first open No problems found. I've done modifying it shows that in the not selected contacts. This is to avoid choosing the wrong contacts in the beginning. Thank you.
device-2013-05-24-095639.png
device-2013-05-24-095639.png (105.74 KiB) Viewed 1170 times

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Tue May 28, 2013 7:29 am

Thanks now problem is solved.

In the last build, we have 3 new buttons when we select contacts (sms, mail and menu).
Can you enable to open context menu (3rd button) with menu button.

And it's not possible to disable buttons sms and mail ?
I have a GS3 (so a large screen) and string "Selected x contacts" is cut, so I can image in a little screen.
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Tue May 28, 2013 11:51 am

Now, after the Android 3.0 system, using the system-supplied components to display information. The system determines the number of icons that appear on-screen width. You can try to landscape mode or tablet. Of course, we can also hide those icons. But I think the common icon displays allow users to more easily find this feature. I try to whether to allow the icons displayed on the bottom of the screen.

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Tue May 28, 2013 12:28 pm

ok no problem. No need to change buttons position.

But display context menu with menu button is possible ?
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Wed May 29, 2013 1:25 am

Do you mean the hardware menu button. Now available through three-dot button to open it.

Albator V
Posts: 123
Joined: Wed Sep 14, 2011 6:24 pm

Re: Multi selection count header

Post by Albator V » Wed May 29, 2013 6:26 am

yes, open this menu with hardware button...
Samsung Galaxy S5
Android JB 4.4

dwp
Site Admin
Posts: 713
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:46 pm

Re: Multi selection count header

Post by dwp » Wed May 29, 2013 8:18 am

Here seems to have a compatibility problem. Without the use of Actin Menu before. Using the hardware menu button will open another menu Select All and deselect all. But now it does not work.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest